Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2015

За хабар у розмірі 500 доларів США лікарю військово-лікарської комісії у Запоріжжі загрожує до 2 років позбавлення волі

/

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 368 КК України, стосовно лікаря військово-лікарської комісії одного з військкоматів у Запоріжжі.
Установлено, що за визнання мешканця міста непридатним для проходження військової служби за мобілізацією нечистий на руку посадовець вимагав і отримав неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США. Спільно з підрозділами ГУ МВС України в Запорізькій області його затримано «на гарячому».
Наразі обвинувальний акт стосовно підозрюваного направлено до Ленінського районного суду м. Запоріжжя.
 
Довідково:
Санкція ч. 1 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) передбачає покарання у виді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

кількість переглядів: 2824