Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2016

Військовою прокуратурою на хабарі у сумі 5 тис. дол. США затримано виконувача обов’язків першого заступника голови Овідіопольської РДА

/

5 квітня 2016 року військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України спільно з працівниками Служби безпеки України в Одеській області при одержанні неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. дол. США затримано виконувача обов’язків першого заступника голови - керівника апарату Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області.
Нечистий на руку посадовець забажав збагатитися за рахунок інших осіб, шляхом використання наданої влади та свого службового становища.
Чималий «гонорар», а саме, 25 тис. дол. США хабарник вимагав у громадянина П. за сприяння у затвердженні детального плану та видачу технічних умов для розміщення об’єкту підприємницької діяльності.
Під час отримання першої частини неправомірної вигоди в сумі 5 тис. дол. США посадовця затримали, як то кажуть, «на гарячому».
Предмет неправомірної вигоди вилучено.
Наразі готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, накладення арешту на вилучене майно, та повідомлення про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 368 ч. 3 КК України.
Досудове розслідування здійснюється військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України.
 

кількість переглядів: 2774