Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2016

Справу поціновувача елітного алкоголю направлено до суду

/

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо співробітника військової контррозвідки СБ України, якого на початку травня 2016 року військовою прокуратурою затримано на хабарі.
Як повідомлялось раніше, старший оперуповноважений одного з відділів Управління СБ України, який був відряджений для виконання службових обов’язків до зони проведення АТО, самовільно перебуваючи у м. Херсон, забажав збагатитися за рахунок інших осіб.
За здійснення впливу на уповноважених службових осіб військкоматів області з метою вирішення питання в інтересах третьої особи щодо ухилення від проходження військової служби та видачі військового квитка, правоохоронець вимагав та одержав від громадянина Н. неправомірну вигоду в сумі 5 тис. грн. та 4 пляшок елітного алкоголю.
5 травня 2016 року поціновувачу елітних спиртних напоїв повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України.
Наразі нечистому на руку правоохоронцю загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 2686