Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2016

Військовою прокуратурою на хабарі викрито одного із заступників начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області

/

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону України спільно з працівниками УСБУ у Миколаївській області під час отримання неправомірної вигоди викрито одного із заступників начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області.
Наразі задокументовано кілька епізодів вимагання та одержання вищезазначеною посадовою особою хабара на загальну суму майже 700 тисяч гривень за не перешкоджання у здійсненні підприємством комерційної діяльності.
Для прикриття своєї протиправної діяльності посадовець залучив свого знайомого в якості посередника. Обох затримано одразу після отримання чергового хабаря в розмірі 140 тис. грн.
Предмет неправомірної вигоди вилучено.
На даний час проводяться першочергові слідчі дії. Фігуранту справи, а також його посереднику готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

кількість переглядів: 2521