Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2016

Співробітники контррозвідки УСБУ в Запорізькій області постануть перед судом

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно «нечистих на руку» співробітників контррозвідки УСБУ в Запорізькій області
Так, начальник сектору одного з відділів Управління СБ України в Запорізькій області та старший оперуповноважений того ж відділу обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі за попередньою змовою групою осіб) КК України.
Установлено, що зазначені правопорушники у військовому званні «майор» вимагали від представника комерційного підприємства неправомірну вигоду в сумі 50 тис. грн. Але згодом апетити посадовців, бажаючих розбагатіти за чужий рахунок, збільшились.
У 200 тис. грн. вони «оцінили» послуги з «вирішення» проблем щодо проведення перевірок на підприємстві, які унеможливлюють його нормальне функціонування. Також пообіцяли припинити надання органам досудового розслідування негативної інформації про діяльність підприємства, сприяти закриттю розпочатих раніше кримінальних проваджень та не перешкоджати господарській діяльності у подальшому.
Відтепер долю злочинців у погонах вирішуватиме суд.

кількість переглядів: 2594