Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2016

Справу посадовця-хабарника з Єланецької райдержадміністрації спрямовано до суду

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно заступника голови Єланецької районної державної адміністрації.
Зазначена особа обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України.
Як повідомлялось раніше, за неправомірну вигоду в сумі 2000 дол. США посадовець «пообіцяв» використати надану йому владу та службове становище для одержання спеціального дозволу на користування надрами на Новомиколаївському родовищі пиляних вапняків, яке знаходиться в межах Водяно-Лоринської сільської ради Єланецького району Миколаївської області та необхідних для цього висновків і погоджень, а також неперешкоджання господарській діяльності комерційного підприємства в подальшому.
Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 1 млн 901 тис. 640 грн, якою останній не скористався.
Бажання розбагатіти нечесним шляхом привело зловмисника на лаву підсудних і коштуватиме йому позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 2232