Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2016

Відбулися зустрічі військового прокурора Південного регіону України з міжнародними експертами у галузі військового права та боротьби з тероризмом

             

 
27 жовтня 2016 року військовий прокурор Південного регіону України Максим Якубовський провів робочі зустрічі з міжнародними експертами у галузі військового права та боротьби з тероризмом.
 
Під час зустрічей Максим Якубовський роз’яснив завдання та прерогативу військової прокуратури Південного регіону України, а також особливості виявлення та розслідування злочинів скоєних військовослужбовцями, у тому числі в ході антитерористичної операції на Сході нашої держави.  
 
У свою чергу, колишній відповідальний юридичний експерт ООН з підготовки Римського договору доктор Джеймс Холмз Армстед (США) розповів про свою службу на посаді військового прокурора в органах військової юстиції США, роз’яснив її структуру, завдання та функції.
 
Старший інспектор Центру підготовки поліцейських м. Авіла (Королівство Іспанія) пан Едуардо Гутиєрос поділився досвідом за напрямами боротьби з корупцією та тероризмом, а також особливостями кримінального процесу.
 
На завершення зустрічі сторони обговорили можливі сфери подальшого співробітництва.
 
 
 

кількість переглядів: 2220