Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2016

Обвинувальний акт щодо заступника командира роти частини, який за хабар допоміг знайомому отримати посаду, скеровано до суду

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України завершено досудове розслідування стосовно заступника командира роти однієї з військових частин на Одещині.
Як повідомлялось раніше, у 400 дол. США військовий оцінив свою «допомогу» у призові громадянина на військову службу за контрактом та призначення на посаду фельдшера-водія до військової частини, пообіцявши вплинути на рішення командира частини.
У жовтні 2016 року під час отримання частини обумовленої суми неправомірної вигоди в розмірі 200 дол. США нечистого на руку посадовця затримано військовою прокуратурою спільно з оперативними підрозділами Управління захисту економіки в Одеській області Нацполіції України та Управління СБ України в Одеській області.
2 листопада 2016 року військовою прокуратурою Одеського гарнізону до Балтського районного суду Одеської області спрямовано обвинувальний акт за ч. 1 ст. 369-2 КК України.
Тепер долю так званого «перемовника» буде вирішувати суд.
 

кількість переглядів: 2417