Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2016

Патрульна поліція - нова, хвороби – старі. Лікуємо разом

/

У неділю, 27.11.2016, військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону України в результаті злагодженої та оперативної роботи з працівниками УСБУ в Миколаївській області «по гарячих слідах» викрито та затримано двох офіцерів Управління патрульної поліції в м. Миколаїв Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.
Досудовим розслідуванням установлено, що за повернення безпідставно вилученого 26.11.2016 у громадянина В. автомобіля БМВ 318 працівники патрульної поліції вимагали 300 доларів США.
У ході проведення слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій, під час передачі вилученого автомобіля, технічного паспорту та одержання зловмисниками другої частини неправомірної вигоди у сумі 200 доларів США лейтенанта поліції Ч. та старшого лейтенанта поліції Ф. затримано у порядку ст. 208 КПК України.
Предмет неправомірної вигоди вилучено.
Наразі готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, накладення арешту на вилучене майно, призначення відповідних експертиз. У зв’язку з наявністю достатніх доказів провини зазначених осіб військовою прокуратурою їм готується повідомлення про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2537