Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2016

Справу заступниці начальника Дніпродзeржинської об’єднаної дeржавної податкової інспекції у Дніпропeтровській області скеровано до суду

/

Військова прокуратура продовжує швидко реагувати на будь-які сигнали правоохоронних органів щодо вчинення злочинів, пов’язаних із корупцією, зокрема, державними службовцями, які займають керівні посади. Дедалі ця необхідна та вкрай важлива для суспільства спільна робота набирає все більших обертів.
Так, військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно заступниці начальника Дніпродзeржинської об’єднаної дeржавної податкової інспeкції ГУ ДФС у Дніпропeтровській області.
Зазначена посадова особа К. за «винагороду» в сумі 40 тис. грн зменшила підприємниці В. суму донарахованих податкових зобов’язань та штрафних санкцій з 680 тис. грн, установлених раніше, до 65 тис. грн.
24.10.2016 під час одержання неправомірної вигоди в службовому кабінеті хабарницю затримано правоохоронними органами.
Зазначеній особі вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України.
Наразі долю нечистого на руку посадовця вирішуватиме Заводський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

кількість переглядів: 2604