Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2016

Посадових осіб з місцевої філії державного підприємства Міноборони «Військторгсервіс», яких затримано на хабарі, взято під варту

/

За принциповою та наполегливою позицією військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України Приморським районним судом м. Одеси відбувся розгляд кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 КК України та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою двом службовим особам місцевої філії державного підприємства Міністерства оборони України «Військторгсервіс». В якості альтернативи судом визначена можливість внесення застави в розмірі 4 млн 134 тис грн кожному.
Нагадаємо, 25.11.2016 р. слідчими військової прокуратури Одеського гарнізону спільно з працівниками УСБУ в Одеській області зловмисників затримано в одному з одеських ресторанів під час отримання першої частини неправомірної вигоди (по 5 тисяч з 15 підприємців) за продовження договорів оренди контейнерів державного підприємства, розташованих на ринку «7 кілометр».
Усього планувалось отримати по 20 тис доларів США від 45 підприємців.
Зазначимо також, що під час обшуків за місцем проживання у одного з фігурантів справи, який до призначення на посаду у серпні 2016 р. майже 10 років вважався безробітним, правоохоронцями знайдено грошові кошти в сумі 77 тис. дол. США та 20 тис. євро, у іншого підозрюваного - 47 тис. дол. США.
На вилучені кошти накладено арешт з метою подальшої конфіскації.

кількість переглядів: 2982