Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2016

У військовій прокуратурі Південного регіону України відзначили професійне свято

/

Урочисте зібрання з нагоди Дня працівників прокуратури відбулось у четвер, 1 грудня, у конференц-залі військової прокуратури Південного регіону України.
У заході разом з колективом взяли участь і ветерани військової прокуратури.
Виконувач обов’язків військового прокурора Південного регіону України полковник юстиції Петро Візнюк поздоровив учасників урочистого зібрання з професійним святом, 25-річчям прокуратури України, подякував за наполегливу та сумлінну працю і вручив кращим працівникам нагороди та відзнаки від військового прокурора регіону.
У вітальному слові Петро Миколайович зазначив, що злагоджена та кропітка щоденна робота військової прокуратури Південного регіону України дозволяє досягати високих результатів та затверджувати верховенство права і закону в українському суспільстві.
Також були вручені цінні подарунки, дипломи та грамоти від Генерального прокурора України, керівників органів військового управління, Спілки юристів України.
Особливо відзнакою – нагрудним знаком, спеціально розробленим військовою прокуратурою Південного регіону України до 25-річчя прокуратури України нагороджені ветерани військової прокуратури.

кількість переглядів: 3195