Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.02.2017

Військова прокуратура Південного регіону України повертає у власність держави земельну ділянку на березі Чорного моря площею 6,3 га

/

15.02.2017 рішенням господарського суду Одеської області задоволено позов першого заступника військового прокурора Південного регіону України, пред’явлений в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони України, квартирно-експлуатаційного відділу м. Одеси до Молодіжненської сільської ради Овідіопольського району Одеської області та зобов’язано відповідача повернути земельну ділянку площею 6,3 га Міністерству оборони України.
Зазначеним рішенням суду також визнано незаконним та скасовано розпорядження сільради, яким у 2007 році земельну ділянку, розташовану в межах прибережної захисної смуги уздовж Чорного моря, незаконно вилучено із землекористування Міністерства оборони України та внесено до земель запасу селищної ради.
Наразі за втручання військової прокуратури незаконно вилучена земельна ділянка вартістю понад 64 млн. грн, яка входить до складу земель оборони, буде повернута військовому відомству.

кількість переглядів: 2246