Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2017

Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону повернула у власність держави нерухоме майно загальною вартістю 8,7 млн грн

/

10 квітня 2017 року на виконання рішень господарського суду м. Києва, якими задоволено позовні вимоги заступника військового прокурора Дніпропетровського гарнізону в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони України до приватного товариства спеціалістами Державного реєстру речових прав зареєстровано право власності держави на нерухоме майно, розташоване у м. Дніпро по вул. Чернишевського, 2-а.
Нагадаємо, що йдеться про будівлі колишніх військових містечок, які були незаконно виведені з державної власності та передані у власність комерційної структури.
Суд, дослідивши обставини справи, погодився з позицією військової прокуратури та визнав право власності держави на зазначене майно.
Зазначимо, ринкова вартість нерухомого майна складає 8,7 млн. грн.
Завдяки вжитим заходам військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону вказані будівлі фактично повернуто та зареєстровано за державою в особі Міністерства оборони України.

кількість переглядів: 2664