Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.06.2017

На Дніпропетровщині затриманому на хабарі майору поліції обрано запобіжний захід (ФОТО)

/

29.06.2017 за клопотанням військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України Жовтневий районний суд м. Дніпра обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту співробітнику Новомосковського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.
Нагадаємо, що за сприяння у поверненні вилученого транспортного засобу та не притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за фактом вчинення ним крадіжки, майор поліції, будучи службовою особою правоохоронного органу, вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 3,5 тис. дол. США.
27 червня 2017 року вказаного правоохоронця затримано слідчими військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону спільно із співробітниками Управління СБУ в Дніпропетровській області безпосередньо після одержання хабаря.
Майору поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України. За скоєний злочин йому загрожує до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2395