Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2017

Військовою прокуратурою досліджуються обставини поранення оператора місцевого ЗМІ під час проведення зборів офіцерів запасу у Кривому Розі

/

У четвер, 06.07.2017, військовою прокуратурою Криворізького гарнізону Південного регіону України, зважаючи на суспільний резонанс події та її зв'язок із проведенням навчальних зборів офіцерів запасу, які з 30.07.2017 проходили на базі однієї з військових частин у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області, розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 425 КК України.
Як повідомлялось раніше, 06.07.2017 під час занять біля адміністративної будівлі виконкому Саксаганської райради у м. Кривому Розі Дніпропетровської області представник одного із місцевих інтернет-видань отримав вогнепальне поранення в область шиї, яке заподіяно цивільною особою із наявної при ній вогнепальної зброї.
Обставини цієї події розслідуються в рамках розпочатого Криворізьким відділом поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області за ст.ст.128 ч.1, 263 ч.1 КК України.
Наразі підозрювану цивільну особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за вказаними статтями та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Військовою прокуратурою Криворізького гарнізону Південного регіону України в свою чергу ретельно досліджуються всі питання організації та проведення вказаних занять.
За результатами проведеного досудового розслідування буде надано оцінку діям усіх службових осіб, які безпосередньо брали участь у їх проведенні, та у максимально стислі строки буде прийнято відповідне правове рішення.

кількість переглядів: 2360