Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2017

Військовою прокуратурою на хабарі затримано співробітника військової контррозвідки СБУ, який на Дніпропетровщині «кришував» порнобізнес

/

19.07.2017 військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками управління внутрішньої безпеки СБ України у Дніпропетровській області на хабарі викрито співробітника військової контррозвідки СБ України.
Досудовим розслідуванням установлено, що за сприяння у неперешкоджанні ведення порнобізнесу вказаний правоохоронець вимагав та щомісячно одержував від представниць цієї індустрії неправомірну вигоду в сумі 1,5 тис. дол. США. Окрім того, попереджував своїх «підопічних» про можливі перевірки правоохоронних органів.
Безпосередньо під час чергової передачі хабаря в сумі 1,5 тис. дол. США військовослужбовця затримано «на гарячому».
Наразі військовою прокуратурою проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, обшуки за місцем проживання і «роботи» фігурантів справи та перевіряється причетність інших осіб до скоєного злочину.
Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону затриманому хабарнику планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 12130