Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2017

На Дніпропетровщині затриманий на хабарі співробітник військової контррозвідки СБУ до суду перебуватиме під вартою

/

За клопотанням військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України 21.07.2017 Жовтневим районним судом м. Дніпра обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою співробітнику військової контррозвідки СБУ. В якості альтернативи судом визначена можливість внесення застави в розмірі 128 тис. грн.
Нагадаємо, 19.07.2017 військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками управління внутрішньої безпеки СБ України у Дніпропетровській області на хабарі в сумі 1,5 тис. дол. США затримано співробітника військової контррозвідки СБ України. Неправомірну вигоду правоохоронець неоднаразово вимагав та одержував від жінок, які надають приватні послуги, за сприяння у неперешкоджанні ведення порнобізнесу.
Військовою прокуратурою затриманій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом).
Подальшу долю військового вирішуватиме суд. За скоєний злочин йому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 3351