Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2017

Військова прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо слідчого одного з відділень ГУ Нацполіції в Одеській області

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України закінчено досудове розслідування і скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 369-2 КК України стосовно слідчого одного з відділень Біляївського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області.
Слідством установлено, що за сприяння у непритягненні до кримінальної відповідальності цивільної особи та закриття кримінального провадження старший лейтенант поліції вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 500 дол. США.
14.07.2017 протиправну діяльність вищевказаного поліцейського припинили слідчі військової прокуратури Одеського гарнізону спільно з оперативними підрозділами СБ України в Одеській області та працівниками внутрішньої безпеки УВБ в Одеській області, затримавши зловмисника в порядку ст. 208 КПК України.
Ураховуючи здобуті в ході здійснення досудового розслідування докази, які в повній мірі доводять вину підозрюваного, військовою прокуратурою хабарнику повідомлено про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 480 тис. грн.
Обвинувальний акт направлено для розгляду до Біляївського районного суду Одеської області.

кількість переглядів: 2300