Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2017

На Дніпропетровщині на систематичних поборах військова прокуратура гарнізону затримала начальника сектору превенції Нацполіції області

/

У середу, 13.09.2017, військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону спільно зі працівниками УСБУ у Дніпропетровській області та УВБ ДВБ ГУ Нацполіції України затримано начальника сектору превенції Нацполіції Дніпропетровської області під час одержання неправомірної вигоди.
Досудовим розслідуванням установлено, що на початку липня 2017 року за непритягнення громадянина до адміністративної відповідальності за незаконну стихійну торгівлю підполковник поліції вимагав з кожного його торгового місця 1500 грн або не менше 5000 грн щомісячно.
Під час чергової передачі частини обумовленої суми неправомірної вигоди в розмірі 2000 грн, яка проходила вже під контролем правоохоронців, корупціонера було затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії.
Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України підполковнику поліції готується повідомлення про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 
 
 

кількість переглядів: 2605