Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2017

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону на хабарі затримано дільничного офіцера поліції

//

У середу, 08.11.2017, військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками Запорізького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України під час одержання неправомірної вигоди викрито дільничного офіцера поліції Олександрівського відділення поліції Дніпровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.
Досудовим розслідуванням установлено, що за вирішення питання про не притягнення членів екіпажу паливно-заправного судна АСК «Укррічфлот» до кримінальної відповідальності у зв'язку з вчиненням ними розкрадання пально-мастильних матеріалів, а також повернення вилученого транспортного засобу вказаний посадовець вимагав та отримав від зазначених осіб неправомірну вигоду в сумі 3 500 доларів США.
Під час одержання обумовленої суми неправомірної вигоди посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. Тривають обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.
Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України затриманій особі готується повідомлення про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

кількість переглядів: 2148