Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2017

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону під час одержання неправомірної вигоди затримано заступника начальника інспекції Держенергонагляду в Миколаївській області

/

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України 08.11.2017 спільно зі співробітниками відділу боротьби з організованою злочинністю та корупцією УСБУ в Миколаївській області під час одержання неправомірної вигоди викрито заступника начальника інспекції - начальника відділу енергетичного нагляду інспекції Держенергонагляду в Миколаївській обл.
Установлено, що вказаний посадовець вимагав та одержав від громадянина Н. неправомірну вигоду в сумі 30 000 грн за сприяння у вирішенні питання щодо перегляду комісією ІКЦ ПАТ "Миколаївобленерго" технічних умов підключення зернового еліватору приватного товариства до постачальника електроенергії та суттєве зменшення суми витрат на енергопостачання.
Безпосередньо під час передачі обумовленої суми хабаря, яка проходила під контролем правоохоронців, посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. Тривають обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.
Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України затриманій особі готується повідомлення про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває. 

кількість переглядів: 2692