Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2017

За позовами військової прокуратури Миколаївського гарнізону в інтересах держави з підприємств-боржників стягнуто понад 800 000 грн

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України постійно вживаються заходи представницького характеру з метою захисту порушених економічних інтересів держави.
Так, на початку листопада поточного року господарським судом м. Києва та господарським судом Запорізької області задоволено позови заступника військового прокурора Миколаївського гарнізону Південного регіону України в інтересах держави в особі державного концерну «Укроборонпром» та державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод», заявлених до товариств з обмеженою відповідальністю про стягнення заборгованості на загальну суму понад 800 000 грн.
З’ясовано, що вказана заборгованість виникла у зв’язку з несвоєчасною оплатою послуг, наданих за договорами комерційним структурам.
У той час, коли перед працівниками державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод», що має стратегічне значення для економіки і безпеки держави існує значна заборгованість із виплати заробітної плати, підприємці «забули» розрахуватися за отримані послуги.
Наразі військовою прокуратурою вживаються вичерпні заходи задля реального виконання рішень судів.

кількість переглядів: 2523