Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2017

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону на хабарі затримано тво командира роти морської піхоти

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України в рамках кримінального провадження щодо вимагання неправомірної вигоди у вівторок, 21.11.2017, спільно зі співробітниками військової контррозвідки Департаменту контррозвідки Служби безпеки України під час одержання хабаря викрито тво командира роти морської піхоти однієї з військових частин на Одещині.
Досудовим розслідуванням установлено, що вказаний військовослужбовець у військовому званні «лейтенант» вимагає від свого підлеглого матроса неправомірну вигоду в розмірі 3000 грн за безперешкодне звільнення останнього з військової служби та здачі ним у зв’язку із цим посади водія.
Під час одержання обумовленої суми неправомірної вигоди, яке контролювали правоохоронці, нечистого на руку військового затримано в порядку ст. 208 КПК України. Предмет неправомірної вигоди вилучено.
Наразі проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. Тривають обшуки за місцем проживання затриманого.
Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України вказаній особі готується повідомлення про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 

кількість переглядів: 2659