Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.03.2016

Ще одного з офіцерів 53-ї бригади засуджено до 10 діб арешту на гауптвахті. Решта за допомогою адвокатів відтягує винесення судового рішення

р

Миколаївський районний суд Миколаївської області, розглянувши адміністративний протокол, складений військовою прокуратурою Південного регіону України, виніс рішення стосовно ще одного офіцера 53-ї омбр, який безпосередньо відповідав за організацію харчування особового складу, переміщеного на Широколанівський полігон.
Начальнику продовольчої служби бригади за недбале ставлення до служби відповідно до ст. 172-15 КУпАП призначено покарання у виді арешту терміном 10 діб з утриманням на гауптвахті.
Ще п’ять адміністративних протоколів знаходяться на розгляді в суді. Утім, учора суд удруге переніс розгляд справи заступника начальника з тилу оперативного командування «Схід», начальника штабу бригади та заступника командира бригади з виховної роботи. Адвокати зазначених офіцерів під різними приводами намагаються відтягнути винесення покарання їх підзахисним.
Наразі жоден з цих офіцерів не визнає своєї провини у тому, що для особового складу бригади не були створені належні умови перебування у польовому таборі, і людей фактично кинули на призволяще: без даху над головою, без гарячої їжі, води тощо.
Нагадаємо, що раніше цим же судом двом офіцерам призначено покарання у виді  арешту з утриманням на гауптвахті терміном 5 діб і ще двом - 7 діб.
 

кількість переглядів: 2686