Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2016

Військовою прокуратурою в черговий раз викрито «перевертнів у погонах»

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону спільно з оперативним підрозділом Департаменту внутрішньої безпеки УВБ в Одеській області Національної поліції України та ГУБКОЗ СБУ в Одеській області при одержанні неправомірної вигоди у сумі 500 доларів США затримано слідчого та поліцейського Красноокнянського відділення поліції Котовського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області
Вказану суму неправомірної вигоди зазначені працівники поліції, одержали від громадянина за не притягнення його до кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 309 КК України.
Наразі «нечистим на руку» правоохоронцям повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та слідчим суддею їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в розмірі 430000 грн. кожному.
Досудове розслідування триває.
 
Довідково:
Санкція ч. 3 ст. 368 КК (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади та з конфіскацією майна.
 
 

кількість переглядів: 2981