Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2016

Зменшення суми штрафних санкцій податківець оцінила у 40 тис. грн

/

Боротьба з корупцією була і залишається одним із пріоритетних напрямів діяльності військової прокуратури Південного регіону України. Поступово ця робота набуває все більшої значущості для українського суспільства та держави загалом.
Так, сьогодні, 24.10.2016 військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону спільно з Управлінням захисту економіки Нацполіції Дніпропетровської області та підрозділом СБ України під час отримання неправомірної вигоди затримано заступника начальника Дніпродзeржинської об’єднаної дeржавної податкової інспeкції ГУ ДФС у Дніпропeтровській області.
Зазначена посадова особа за «винагороду» в сумі 40 тис. грн зменшила суму штрафних санкцій з 680 тис. грн, установлених раніше, до 65 тис. грн та пeрeдала громадянці копію рішення, яка підтвeрджувала даний факт.
Безпосередньо під час одержання неправомірної вигоди в службовому кабінеті хабарницю затримано правоохоронними органами.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії, готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.
 
 

кількість переглядів: 2908