Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2017

На Одещині військовою прокуратурою під час одержання хабаря затримано військового комісара (ФОТО)

/

У вівторок, 21.03.2017, слідчими військової прокуратури Південного регіону України спільно з працівниками Управління захисту економіки ДЗЕ Нацполіції в Одеській області на хабарі викрито військового комісара одного з районних військкоматів на Одещині.
У ході досудового розслідування встановлено, що за видачу призовнику військового облікового документа, необхідного для працевлаштування, вказаний полковник вимагав неправомірну вигоду в сумі 6,2 тис. грн.
Більше того, у разі відмови від так званої «угоди», полковник погрожував військовозобов’язаному адміністративною відповідальністю за начебто допущені правила військового обліку та тривале зволікання з оформленням і видачею йому військового облікового документа.
Безпосередньо під час передачі обумовленої суми хабаря, яка проходила під контролем правоохоронцев, хабарника в погонах затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
У зв’язку з наявністю достатніх доказів військовою прокуратурою Південного регіону України затриманому планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 

кількість переглядів: 2212