Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2017

За твердої та наполегливої позиції військової прокуратури відновлено право власності держави на майновий комплекс дитячого оздоровчого табору ім. Ю. Гагаріна в Одесі

/

Військовою прокуратурою проводиться системна та послідовна робота щодо повернення у власність держави відчуженого нерухомого майна, що за законом належить Міністерству оборони України.
Так, ще в листопаді 2010 - лютому 2011 роках господарський суд Одеської області, Київський районний суд м. Одеси задовольнили позови військового прокурора Одеського гарнізону в інтересах держави в особі Міноборони України та КЕВ м. Одеси до приватної структури і цивільної особи та визнали право власності держави на нерухоме майно дитячого оздоровчого табору Збройних Сил України ім. Ю. Гагаріна, розташованого на узбережжі Чорного моря.
За наполяганням військової прокуратури 14.06.2017, виконуючи вищезазначені рішення судів, державним реєстратором зареєстровано право власності на нерухоме майно майнового комплексу дитячого оздоровчого табору загальною площею 2234 кв. м. за Міністерством оборони України.
Нагадаємо, що у 2008 році вказане майно незаконно вибуло з державної власності шляхом використання злочинної схеми реалізації в обхід чинного законодавства та перебувало в спільній дольовій власності сторонніх осіб.
Завдяки послідовній та наполегливій позиції військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України майновий комплекс дитячого оздоровчого табору ім. Ю. Гагаріна вартістю понад 6,6 млн грн повернуто на користь військового відомства.

кількість переглядів: 2784