Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2017

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону на хабарництві викрито заступника начальника відділу Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області

/

24.07.2017 військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками УЗЕ в Запорізькій області ДЗЕ Нацполіції України під час одержання неправомірної вигоди викрито заступника начальника відділу Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області.
У ході досудового розслідування встановлено, що за оформлення документів для видачі ліцензії на здійснення пасажирських перевезень вказаний посадовець вимагав та одержав від громадянки неправомірну вигоду в сумі 1000 дол. США.
Безпосередньо під час передачі другої частини неправомірної вигоди в сумі 800 дол. США, яка проходила під контролем правоохоронців, зазначену особу затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії.
Затриманому планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 

кількість переглядів: 3360