Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.07.2017

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону на хабарі затримано громадянина, який брав хабарі за неперешкоджання діяльності приватного підприємства

/

28.07.2017 військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками СБ України в Одеській області під час одержання неправомірної вигоди затримано громадянина, колишнього співробітника одного з контролюючих органів у сфері рибного господарства.
Установлено, що посадові особи правоохоронної системи упродовж травня-липня 2017 року вимагали від підприємця та одержували через посередника за кожну тонну рапанів 0,75 центів. Загалом зловмисники планували протягом року отримати понад 1 млн. грн.
Під час одержання чергової суми неправомірної вигоди в сумі 100 000 грн посередника затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії.
Військовою прокуратурою затриманій особі планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2791