Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2017

Представлено нового військового прокурора Криворізького гарнізону Південного регіону України

/

Заступник військового прокурора Південного регіону України Роман Мрочко представив керівному складу військових частин та установ Криворізького гарнізону новопризначеного керівника військової прокуратури гарнізону – майора юстиції Сопівника Андрія Васильовича.
Роман Миколайович охарактеризував новопризначеного військового прокурора гарнізону як досвідченого фахівця, знання та службовий досвід якого безумовно сприятимуть зростанню активності та ефективності діяльності прокуратури.
Заступник військового прокурора регіону також зазначив, що в умовах сьогодення для держави та органів прокуратури найважливішим завданням є забезпечення неухильного додержання вимог законодавства та правопорядку у Збройних Силах України та інших військових формуваннях. Адже від боєготовності військових підрозділів та їх спроможності виконувати поставлені задачі залежить майбутнє нашої країни.
У свою чергу, Андрій Васильович подякував за висловлену довіру та запевнив присутніх, що повністю усвідомлює весь рівень відповідальності, покладений на нього і керівництвом, і суспільством у цілому, та зобов’язується зразково виконувати службові обов’язки із забезпечення законності у ввіреному йому регіоні.

кількість переглядів: 3218