Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2017

На турнірі з міні-фітболу військові прокурори Південного регіону України посіли почесне призове 3 місце

/

Вперше команда військової прокуратури Південного регіону України взяла участь у щорічному Регіональному турнірі з міні-футболу, присвяченому святкуванню Дня юриста України. За Кубок Голови Ради адвокатів Одеської області у запеклій боротьбі змагалися 15 збірних команд адвокатів, судів та правоохоронних органів з Одеси, Києва, Вінниці.
Дводенний турнір розпочався в суботу, 7 жовтня, на стадіоні 9 Спортивного клубу Міністерства оборони України і продовжився наступного дня в спортивно-оздоровчому комплексі Національного університету «Одеська юридична академія».
У напруженій боротьбі команда військової прокуратури обіграла команду СБУ Одеської області з рахунком 3:1, судій Приморського суду – 4:0, Суворівського суду – 7:2. Долю другого поєдинку матчу вирішив нападаючий команди прокуратури Ігор Свентицький, який своїм влучним ударом «повів» команду до перемоги.
Наступного дня напруга та азарт гравців тільки зросли. На останніх секундах матчу захисник команди військової прокуратури Сергій Гананенко обіграв двох гравців команди суперників. На замаху він «прибрав» воротаря і направив м’яч ударом по навісній траєкторії у сітку воріт.
За результатами гри Сергія Гананенко визнано кращим захисником атакуючого плану, а найкращим гравцем команди військової прокуратури оголошено воротаря Андрія Семенчу.
Крім того, відзначено і активність вболівальників, які своєю гучною підтримкою допомогли військовим прокурорам на останніх секундах здобути важку вольову перемогу.

кількість переглядів: 2495