Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2017

У військовій прокуратурі Південного регіону України відзначили День Захисника України

/

У п’ятницю, 13 жовтня 2017 року, військові прокурори Південного регіону України долучились до вшанування Дня захисника України, який Указом Президента України щорічно відзначається 14 жовтня.
Символічним є те, що в цей день також святкують День українського козацтва, День заснування Української повстанської армії та День Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається покровителькою козацького війська та усього українського народу.
Мужність і героїзм, доблесть і слава, честь і відвага — саме ті чесноти, на яких базується багатовікова історія нашої України. На долю воїнів-захисників усіх поколінь випало багато випробувань, однак вони завжди долали їх з гідністю.
Відкриваючи святковий захід, керівник військової прокуратури Південного регіону України привітав усіх присутніх з цією особливою для нашого народу датою й побажав кожному військовослужбовцю з честю та гідністю виконувати свій військовий обов’язок.
З метою гідного відзначення осіб – захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях Указом Президента України військові прокурори Південного регіону України отримали відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».
Крім того, наказом командувача Оперативного командування "Південь" Сухопутних військ Збройних Сил України за високий професіоналізм, проявлені мужність і відвагу при виконанні завдань, самовіддане служіння Батьківщині з нагоди Дня захисника України оголошено подяку військовим прокурорам апарату та гарнізонів Південного регіону України.
Відмічаючи сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, особистий внесок у справу зміцнення законності наказом військового прокурора Південного регіону України також нагороджено грамотами прокурорсько-слідчих працівників військової прокуратури регіону.
 
До участі у офіційному заході були запрошені артисти концертної бригади Центру військово-музичного мистецтва Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які своїм музичним співом створили в залі святкову атмосферу.
Особливим подарунком для присутніх став виступ працівників прокуратури регіону Ольги Сержант та Василя Наконечного, які також привітали колег музичними композиціями.
Захищати Батьківщину, свою землю, свою домівку – це святий обов`язок кожної людини. І це ми повинні пам’ятати завжди.
 
 
 

кількість переглядів: 2823