Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2017

Військова прокуратура завершила досудове розслідування щодо начальника відділу управління карного розшуку на Дніпропетровщині

/

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України скеровано до Баглійського районного суду міста Дніпродзержинська обвинувальний акт щодо начальника одного з відділів ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.
Нагадаємо, 12 липня поточного року військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону спільно з працівниками УСБ України в Дніпропетровській області підполковник поліції був затриманий під час одержання неправомірної вигоди.
Слідством установлено, що за «вирішення питання» про непритягнення до кримінальної відповідальності громадянина, вказаний посадовець вимагав та одержав хабаря в сумі 2000 дол. США.
Крім того, в ході проведення обшуку належного йому автомобіля правоохоронцями виявлено та вилучено 175 блістерів з речовиною, що містить прекурсор, обіг якої обмежено і стосовно якої встановлено заходи контролю.
Ураховуючи здобуті в ході здійснення досудового розслідування докази, які в повній мірі доводять вину підозрюваного, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст. 369-2 КК України.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.
 

кількість переглядів: 2533