Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2019

Військовою прокуратурою задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди виконувачем обов`язків начальника комунального підприємства

   

Військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими Територіального Управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві, та працівниками УЗЕ в Одеській області ДЗЕ НП України, в рамках контролю за вчиненням злочину, викрила виконувача обов`язків начальника комунального підприємства «П».
Установлено, що вказаний в.о. начальника вимагав від голови громадської організації неправомірну вигоду в розмірі 50 тис. грн за надання дозволу та неперешкоджання проведенню згаданою громадською організацією запланованих масових заходів – тематичних фестивалів в центральному паркові культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченко у м. Одесі у 2019 році.
     
Після одержання вищевказаної суми неправомірної вигоди 14.05.2019 корупціонера затримано в порядку ст. 208 КПК України, слідчі та прокурори проводять обшуки та інші першочергові слідчі й процесуальні дії.
Військова прокуратура Одеського гарнізону готує повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого
ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання про обрання запобіжного заходу
у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального Управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві.

кількість переглядів: 2228