Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2019

Команда Військової прокуратури Південного регіону України знову призери!

/

Чемпіонат міста Одеси з футзалу став вирішальним етапом на шляху підготовки команди Військової прокуратури Південного регіону України до найочікуванішого турніру з міні-футболу серед органів прокуратури України.
Гравці нашої команди упродовж всього чемпіонату 2018-2019 р.р. демонстрували видовищну гру та неабиякий колективний дух, за що одержали повагу і симпатію вболівальників.
У завершальній грі сезону Команда ВП ПРУ вразила кількістю гострих моментів та здивувала відмінною спортивною підготовкою, склавши важку конкуренцію команді з молодшими за віком гравцями. Здобувши перемогу з рахунком 4:2 наша команда стала бронзовим призером Першої ліги з футзалу в місті Одесі.
Огляд матчу можна побачити за посиланням (https://bit.ly/2wbqoNK).
Президент Асоціації футзалу Одеської області Ігор Калінін привітав переможців турніру і вручив кубки та почесні грамоти командам-учасникам, а також подякував працівникам військової прокуратури за ефективну участь у спортивних змаганнях міста, співпрацю у популяризації футзалу серед судових, правоохоронних органів та силових відомств.
У суботу 25.05.2019 відбудеться перший груповий етап турніру з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України», в якому команда ВП ПРУ зустрінеться з командами прокуратур Дніпропетровської та Хмельницької областей.
Команду ВП ПРУ представлятимуть начальники відділів Продун В.В., Свентицький І.С., Богуцький О.А., прокурор відділу Бабенко К.О., військовий прокурор Одеського гарнізону Брильов М.О., прокурори прокуратур Дніпропетровського, Криворізького, Кировоградського гарнізонів Семенча А.І., Фісенко С.В., Бурдейний В.В. та працівники регіону Гаманенко С.Г., Недов А.В. і Ботік Є.В.
Бажаємо нашим гравцям успіхів, яскравих перемог, спортивної наснаги та вдачі!!!

кількість переглядів: 3184