Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2024

На Вінниччині колишньому начальнику охорони КЕВ м. Вінниці повідомлено про підозру у службовій недбалості (ФОТО)

/

За процесуального керівництва прокурорів Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомлено про підозру колишньому начальнику охорони Квартирно-експлуатаційного відділу м. Вінниці за фактом службової недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).
За даними слідства, посадовець, через нездійснення контролю за несенням служби працівниками сторожової охорони та ігнорування повідомлень про виявлення факту самовільного зайняття частини земельної ділянки, яка відноситься до земель Міністерства оборони України, допустив самовільне зайняття земель оборони.
З’ясовано, що на частині земельної ділянки вивільненого військового містечка площею 7,5 га, яка призначена для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України, проводилась сільськогосподарська діяльність, внаслідок чого державі було завдано збитків на суму понад 400 тис. гривень.
Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП у Вінницькій області, оперативний супровід ‒ УСБУ у Вінницький області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 148