Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До уваги прокурорів, які проходять участь в доборі на вакантні посади в Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Південного регіону

Рішенням кадрової комісії з добору на вакантні посади прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону (надалі за текстом – Комісія) у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня 22.09.2021 затверджено графік проведення співбесіди з кандидатами допущеними до другого етапу добору на зайняття вакантних посад прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня (додано в кінці публікації).
Другий етап добору - співбесіда відбудеться 01 жовтня 2021 року в приміщенні Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону за адресою: м. Одеса, вул. Пироговська, 11.
Співбесіда проводиться Комісією з кандидатами в усній формі державною мовою та полягає в оцінюванні їх готовності до здійснення ними повноважень в органі прокуратури вищого рівня за визначеними критеріями, у тому числі з урахуванням результатів виконання практичного завдання.
Співбесіда складається з таких етапів:
– дослідження матеріалів електронної справи кандидата;
– обговорення з кандидатом відповідних матеріалів щодо нього, у тому числі у формі запитань і відповідей, а також результатів виконання практичного завдання;
– оцінювання кандидата.
Члени Комісії мають право ставити запитання кандидату за відповідними критеріями оцінювання та щодо іншої інформації, у тому числі яка міститься у матеріалах електронної справи кандидата.
Оцінювання кожного кандидата здійснюється за такими критеріями:
– професійна компетентність та готовність до здійснення повноважень прокурора в органі прокуратури вищого рівня;
– ефективність роботи на посаді прокурора;
– досвід роботи за напрямом посади, на яку подано заяву (може враховуватися виконання обов’язків за посадою, на яку оголошено добір та відрядження до цього підрозділу);
– моральні якості, дотримання правил прокурорської етики.
 
Відповідно до п. 4 розділу ІІІ Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора від 16.09.2020 № 454 кандидат, який без поважних причин не з’явився для проходження будь-якого етапу добору, припиняє подальшу  участь у ньому.
За заявою кандидата та доданих до неї підтверджуючих документів Комісія встановлює поважність причин неявки та приймає рішення про припинення участі кандидата в доборі або про допущення його до подальшої участі в доборі з одночасним визначенням терміну виконання практичного завдання та/або проходження співбесіди.
У разі запізнення чи неможливості прибуття для проходження етапів добору кандидат повинен заздалегідь попередити наявними засобами зв’язку відділ кадрової роботи та державної служби Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону за тел.: (048) 752-81-80, електронна адреса: [email protected]
Адреса Комісії: 65012, м. Одеса, вул. Пироговська, 11.
Електронна пошта Комісії: [email protected]
 
Г Р А Ф І К
проведення співбесід
на «01» жовтня 2021 року
 
 
Адреса проведення співбесіди: м. Одеса, вул. Пироговська, 11.
 
Прізвище, ім’я, по батькові
Час
  1.  
Ганенко Ігор Сергійович
08:15
  1.  
Додурич Сергій Вікторович
09:15
  1.  
Журенков Євген Вікторович
10:15
  1.  
Конончук Владислав Вікторович
11:15
  1.  
Косенко Максим Анатолійович
13:00
  1.  
Профатіло Кирило Валерійович
14:00
  1.  
Савватеєв Михайло Валерійович
15:00

кількість переглядів: 534