Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2016

Військова прокуратура продовжує сприяти очищенню нової поліції

о

22 лютого 2016 року військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України спільно з працівниками УСБУ у Миколаївській області та управління ВБ Національної поліції у Херсонській області під час отримання неправомірної вигоди викрито співробітників Херсонського обласного управління Департаменту захисту економіки Національної поліції України.
Наразі задокументовано кілька епізодів вимагання та одержання майором та підполковником поліції від громадянина Б. хабара у розмірі 17 тисяч гривень за вирішення питання щодо припинення та непроведення перевірок підприємницької діяльності останнього.
Крім того поліцейські обіцяли закрити кримінальне провадження, пов'язане з діяльністю підприємця, в якому вони здійснювали оперативне супроводження.
У ході проведення слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій, під час передачі чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 5 тисяч гривень, одного з перевертнів у погонах викрито «на гарячому». Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України, предмет неправомірної вигоди вилучено.
На даний час проводяться першочергові слідчі дії. Обом фігурантам справи готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

кількість переглядів: 2515