Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2016

Військовою прокуратурою розслідується кримінальне провадження за фактом отримання неправомірної вигоди одним із колишніх керівників ДП «Херсонський морський торгівельний порт»

/

У зв’язку з розповсюдженням в мережі Інтернет інформації щодо обшуків в приміщеннях державного підприємства «Херсонський морський торгівельний порт» та затримання на хабарі одного з його колишніх керівників, вважаємо за необхідне повідомити наступне.
Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди одним із колишніх керівників ДП «Херсонський морський торгівельний порт» від підприємця за здійснення перевалки зернової продукції.
У ході розслідування зазначеного кримінального провадження, на підставі ухвал слідчого судді, 28.11.2016 прокуратурою гарнізону були проведені обшуки в окремих службових кабінетах ДП «Херсонський морський торгівельний порт», а також за місцем проживання колишнього заступника начальника зазначеного підприємства.
На даний час досудове розслідування триває, повідомлення про підозру жодній посадовій особі державного підприємства не вручалося.

кількість переглядів: 3049