Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2017

На Запоріжжі військовою прокуратурою на хабарі затримано головного спеціаліста відділу капітальних інвестицій та майна Міністерства культури України

/

У четвер, 14 вересня, військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Нацполіції в Запорізькій області, в рамках кримінального провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди затримано головного спеціаліста відділу капітальних інвестицій та майна Управління економічного розвитку та фінансів Міністерства культури України.
Досудовим розслідуванням установлено, що за непроведення перевірки комерційного товариства та невключення до довідки про перевірку порушень законодавства щодо використання землі національного заповіднику "Хортиця" вказаний посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду від директора ТОВ у сумі 60 тис. грн.
Безпосередньо після одержання хабаря, правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі військовою прокуратурою Запорізького гарнізону вказаній особі готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 3586