Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2017

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону на хабарі викрито службових осіб Одеської Дирекції ПАТ «Укрпошта»

/

У середу, 04.10.2017, військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України спільно з оперативними працівниками ГВ БКОЗ УСБ України в Одеській області в рамках досудового розслідування щодо вимагання та одержання неправомірної вигоди затримано службових осіб Одеської Дирекції ПАТ «Укрпошта».
Досудовим розслідуванням установлено, що директор та виконувач обов’язків начальника відділу оренди Одеської Дирекції ПАТ «Укрпошта» за прийняття і позитивний розгляд заяви щодо надання в оренду державного нерухомого майна з правом подальшого викупу та прийняття рішення про виставлення приміщень ПАТ «Укрпошта» на аукціон, сформувавши відповідний лот у системі «Прозоро», вимагали від громадянина неправомірну вигоду в сумі 9600 доларів США.
У ході проведення слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій, відразу після одержання хабаря, нечистих на руку посадових осіб затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі військовою прокуратурою Одеського гарнізону обом затриманим готується повідомлення про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 
 
 

кількість переглядів: 2218