Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.10.2017

Військова прокуратура Південного регіону України під час одержання неправомірної вигоди затримала службових осіб Південного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України спільно зі співробітниками УЗЕ в Одеській області ДЗЕ НП України в четвер, 05.10.2017, в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо вимагання та одержання неправомірної вигоди затримано працівників Південного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції України.
Установлено, що за укладання договору на поставку продуктів харчування до виправних закладів Одеської області начальник управління матеріально-технічного забезпечення та головний спеціаліст відділу речового та продовольчого забезпечення Південного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції України вимагали від громадянина неправомірну вигоду в сумі 17 500 грн.
Безпосередньо під час передачі другої частини неправомірної вигоди у розмірі 5 000 грн. та 100 доларів США вказаних осіб викрито у скоєнні кримінального правопорушення та затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі військовою прокуратурою Південного регіону України обом зловмисникам готується повідомлення про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2145