Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2017

На Дніпропетровщині за несвоєчасне подання декларації за минулий рік посадову особу «Південьмашу» притягнуто до адміністративної відповідальності

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України відреаговано на порушення Законодавства щодо запобігання корупції службовими особами ДП «ВО «Південний машинобудівний завод ім. Макарова».
Так, ухвалою Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська 10.10.2017 заступника генерального директора з персоналу – начальника управління персоналом ДП «ВО «Південний машинобудівний завод ім. Макарова» визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 850 гривень.
Установлено, що вказаний посадовець подав до реєстру декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік лише 18.08.2017, чим скоїв адміністративне правопорушення.
Зазначимо, відповідно до вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо особливостей фінансового контролю окремих категорій посадових осіб» термін подачі декларації встановлено до 01.05.2017.

кількість переглядів: 2606