Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2017

Військова прокуратура Запорізького гарнізону повертає у власність Міноборони земельні ділянки загальною площею понад 310 га

/

Військова прокуратура Південного регіону України продовжує неухильно стояти на захисті інтересів держави, зокрема, у питаннях повернення земельних ділянок, які за законом належать до земель оборони.
Так, господарським судом Запорізької області задоволено позови військового прокурора Запорізького гарнізону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та КЕВ м. Запоріжжя до державного підприємства «Дніпровське» та СФГ «Чайкін» і «Агролан».
Рішеннями суду визнано недійсними договори, укладені між державним підприємством та комерційними структурами про спільний обробіток земель, які відносяться до земель оборони та перебувають у користуванні КЕВ м. Запоріжжя.
Крім того, вказані господарства зобов’язано повернути Міністерству оборони України в особі КЕВ м. Запоріжжя земельні ділянки загальною площею 310 га.
Наразі військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України вживаються вичерпні заходи представницького характеру з метою реального виконання рішень суду, якими вищевказані землі оборони будуть повернуті законному користувачу – Міністерству оборони України.

кількість переглядів: 2075