Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2017

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону розслідуються обставини ДТП, унаслідок якої водій загинув на місці

/

У неділю, 19.11.2017, близько 10 год., на трасі Харьків-Симферополь за участю військового автомобіля 10 горно-піхотної бригади трапилась дорожня-транспортна пригода.
Попередньо установлено, що водій КРАЗ 6322, який рухався у напрямку м. Вознесенськ, не впоравшись з управлінням, з’їхав на узбіччя, від чого машина перекинулась на дах.
Унаслідок отриманих травм, які виявились несумісними з життям, водій, молодший сержант Гаврилюк Ю. О., помер на місці події, іншого пасажира автівки з важкими травмами доправлено до Міської клінічної лікарні №5 екстреної і швидкої медичної допомоги.
Одразу на місце ДТП здійснено виїзд слідчо-оперативної групи військової прокуратури Запорізького гарнізону, якими проведено огляд місця події, допитано свідків.
У той же день, за даним фактом військовою прокуратурою гарнізону розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 415 КК України (порушення правил водіння або експлуатації машин).
У рамках кримінального провадження призначено низку експертиз, розглядаються причини та обставини, що призвели до трагічного випадку.
Військова прокуратура Південного регіону України висловлює щирі співчуття родині загиблого молодшого сержанта.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2934