Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2018

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону посадових осіб одного з підприємств Державного космічного агентства України викрито на хабарництві

/

У четвер, 22.02.2018, військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо вимагання неправомірної вигоди викрито начальника управління транспортно-складської логістики та інженера-технолога одного з підприємств Державного космічного агентства України в Дніпропетровській області.
Установлено, що вказані посадовці з метою незаконного збагачення вимагали від підприємця неправомірну вигоду у сумі 14 000 гривень щомісячно за здійснення впливу на прийняття рішення керівництвом державного підприємства про укладення договору зберігання та забезпечення зберігання майна підприємця на території державного підприємства.
Усього зловмисники встигли одержати хабаря на загальну суму 42 000 грн.
Наразі військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону начальника управління транспортно-складської логістики затримано в порядку ст. 208 КПК України та планується повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України.
Крім того, готується клопотання до суду про обрання обом підозрюваним запобіжних заходів, накладення арешту на вилучене майно, призначення відповідних експертиз.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2572