Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2018

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону забезпечено повернення земель Бердянського загальновійськового полігону Міноборони України

/

Військова прокуратура продовжує повертати оборонному відомству землі колишніх полігонів, які на підставі незаконних рішень відчужувалися на користь приватних осіб або комерційних структур.
Так, ухвалами Бердянського міськрайонного суду Запорізької області за позовами військового прокурора Запорізького гарнізону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та військової частини визнано недійсними державні акти на право власності на земельні ділянки, які входять до складу земель Бердянського загальновійськового полігону.
За класичною схемою у 2009 році розпорядженням Бердянської райдержадміністрації Запорізької області вилучено з користування Міноборони України та передано у власність громадян для ведення селянського господарства землі військового полігону загальною площею 24 га вартістю 425 тис. гривень.
За втручання військової прокуратури гарнізону та в результаті вжитих заходів представницького характеру 26.02.2018 на виконання рішень суду підписано акти про передачу земельних ділянок оборонному відомству.

кількість переглядів: 2116