Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2018

Військовою прокуратурою на хабарництві викрито виконувача обов'язків начальника Кропивницької установи виконання покарань

/

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України, у вівторок, 13.03.2018, спільно з працівниками ВБКОЗ УСБУ в Кіровоградській області в рамках кримінального провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди викрито виконувача обов’язків начальника Кропивницької установи виконання покарань.
Досудовим розслідуванням установлено, що вказаний посадовець упродовж тривалого часу займався так званою «доброчинністю». За неправомірну вигоду він приймав та передавав ув’язненим заборонені для передачі речі.
Під час одержання чергової «винагороди» в сумі 3700 грн «добродія» було затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Усього він встиг одержати хабаря на загальну суму 11 000 гривень.
Наразі військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки за місцем проживання та роботи підозрюваного.
Крім того, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 

кількість переглядів: 2303